PERCA Security & Investigations

Beveiliging (ND5617)

×

Beveiliging van persoon, organisatie en data is mijn specialiteit.

Als cliënten reizen lopen ze per definitie risico. Als mensen met veel rijkdom, macht, eigendom, invloed reizen lopen ze een verhoogd risico. Het voor u volledig uitsluiten van risico is een utopie. Risico is een vast gegeven en bovendien een variabele. In uw belang zal er door mij continu moeten worden geanticipeerd. Bepalen van risico en anticiperen op deze risico’s is een vak. Door verkenning, scenario’s beoordelen, oplossingsrichting bedenken, analyseren en trainen zijn de gevolgen van risico voor u geminimaliseerd. Als er een ongewenste situatie ontstaat, zal ik altijd een gepaste en veilige oplossing bedenken. Ik zal in uw belang handelen, waarin de veiligheid van de cliënt en zijn omgeving bovenaan staat. Uiteraard is de eigen veiligheid ook prioriteit in het belang van cliënten.

Op basis van zowel goede en slechte ervaringen is het inschatten van zowel statische als dynamische situaties sneller mogelijk en kan onze specialist zich focussen op meerdere taken. Hierin is hoofdzaak en bijzaak onderscheiden is een absolute “must”. De ervaring in incidentbehandeling heeft gezorgd voor inzicht, overzicht en rust in het handelingstraject.

Aan de basis ligt een breed netwerk.

Door gebruik te maken van een solide netwerk van diverse specialisten om locatiegegevens, personen, achtergrond en andere potentieel relevante informatie te verzamelen, kan ik zorgen voor een maximale kwaliteit van service. Diverse middelen kunnen bijdragen aan een compleet mogelijk beeld van de omgeving van een cliënt.

Mijn achtergrond als Digitaal Rechercheur, Particulier onderzoeker en Big Data specialist zijn van grote waarde in het scannen van de omgeving van mijn klanten. Een compleet fysiek en digitaal servicepakket betreffende is de kern van mijn service. Als u ondersteuning wilt in het beveiligen van personen /groepen heb ik ruime internationale o.a. in het “Midden- Oosten” en vele andere locaties.

Ter afsluiting;

Mijn klanten zijn unaniem positief in beleving en bevestigen de kwaliteit van service keer op keer. Incidenten voorkomen zorgt voor een behaaglijk gevoel.

Gal NirFounder and CEO of Scopus Security Ltd | Security Consultant | Intelligence ServicesSeptember 23, 2019,

Gal worked with Bert but at different companies Bert is a security professional, we had the pleasure of working together for one of his clients in Israel and Bert led the operation flawlessly and professionally. The client was very pleased with the service provided by Bert and the team. Gal Nir, CEO Scopus Security LTD

Cliënt referenties onder strikte voorwaarden beschikbaar.

Mijn kracht is uw oplossing.

Neem contact op

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u benieuwd of mijn expertise aansluit op uw vraagstuk? Ik kom graag vrijblijvend met u kennismaken.

Neem contact op

PERCA Security & Investigations